Hop til hovedindholdet

FrivilligCenter Greve logo

Greve Sommerfestival 2024!


Dato og tid

Lørdag d. 1. juni 2024 kl. 11:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 5. maj 2024 kl. 12:00

Sted

Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Greve Borgerhus
Greveager 9
2670 Greve

Greve Sommerfestival 2024!


Arrangementsbeskrivelse

 
 
Kære alle foreninger og virksomheder i Greve, 
 
Nu nærmer vi os snart forår og det betyder, at der ikke er længe til Greve Sommerfestival igen skal afholdes – vi tæller allerede ned! Vi håber, at I har lyst til at være med til at skabe en et brag af en sommerfestival for både store og små.
 
Greve Sommerfestival er efterhånden en tradition, som byder på musik dagen lang fra Musikskolen, der er mulighed for at smage lækker mad og læskende kolde drikke fra lokale foreninger og virksomheder i Greve. Vi lover, at dagen vil være fyldt med aktiviteter i de mange boder.
 
Dagen giver mulighed for at præsentere og skabe synlighed omkring jeres forening eller virksomhed og komme i kontakt med potentielle nye medlemmer, frivillige og kunder.
 
Hvis I gerne vil have en stand til Greve Sommerfestival, så tilmeld jer her. Det eneste det kræver er, at I har en aktivitet i jeres stand, måske kan det være noget, der relaterer sig til jeres forening/virksomhed, eller noget helt andet. Hvis man sælger noget i standen er det også en aktivitet. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi som arrangører har blot et stort ønske om, at der kommer til at være en masse spas og løjer for børn og voksne.
 
I skal ved tilmeldingen notere, hvilken aktivitet I vil have i jeres stand, så vi kan få et overblik over hvilke aktiviteter, der vil være på dagen. Derudover skal I oplyse om I har brug for strøm i jeres stand og om I selv har pavillon eller om I gerne vil låne en pavillon af os. 
 
Pavilloner står klar kl. 10, så I har en time til at gøres jeres stand klar til åbningen af Greve Sommerfestival. Det er vigtigt, at I ved tilmelding sikrer jer, at I kan stå i standen til kl. 17, da man ikke må pakke ned før tid.  

OBS: Hvis I er en virksomhed, så koster det ca. 175 kr. og 1000 kr. i depositum, som man får retur to uger efter arrangementets afholdelse, når arelaet er afleveret, som man modtog det. 
 
Praktiske oplysninger opsummeret: 

- I skal have en aktivitet i jeres stand og oplyse om hvilken ved tilmelding. 

- Boden kan stilles op fra kl. 10. 

- Boden skal være klar til åbning kl. 11.

- Nedpakning må først påbegyndes efter kl. 17.

- Ved tilmelding skal I oplyse om I selv har pavillon med eller skal låne af os. 

- I kan få strøm fra centrale punkter, men skal selv medbringe kabeltromle/forlængerledning, skal blot oplyses ved tilmelding. 

Du kan finde mere information her: Greve Sommerfestivals hjemmeside.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

FrivilligCenter Greve
FrivilligCenter Greve

Tlf: +45 30 60 07 54
ewn@fcgreve.dk

Kontaktinformation til arrangør

FrivilligCenter Greve
FrivilligCenter Greve

Tlf: +45 30 60 07 54
ewn@fcgreve.dk