Hop til hovedindholdet

FrivilligCenter Greve logo

Greve Julemarked 2023


Dato og tid

Lørdag d. 2. december 2023 kl. 12:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 30. november 2023 kl. 23:00

Sted

Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Greve Borgerhus
Greveager 9
2670 Greve

Greve Julemarked 2023


Vil I have en stand til årets hyggeligste julemarked i Greve?

 
 

Kære foreninger, fællesskaber, lokale virksomheder og kommunale institutioner i Greve,

Greve Kultur-Base og FrivilligCenter Greve inviterer igen i år til det hyggeligste julemarked i Greve den 2. december 2023, klokken 13 – 17.

Vi håber, at I har lyst til at deltage og bakke op om denne begivenhed og være med til at sprede en masse julestemning i Greve.

Julemarkedet vil igen år være udendørs, så vi kan samle alle aktiviteterne og boderne, og sikre at pladsen foran Borgerhuset dufter af jul og ligner et julelandskab. Vi sørger for gode rammer med et stort festtelt, så det er muligt at sætte sig ind og få varmen og spise og drikke noget af de julede lækkerier, der kan købes i boderne.

Hvis I har lyst til at deltage og have en bod til årets hyggeligste julemarked, så er de vigtigste to krav, at jeres bod bliver pyntet flot op med en masse lys, og at I har en aktivitet i jeres bod. Det kan være alt fra en juleaktivitet til en quiz – det er kun fantasien, der sætter grænser. Der vil være en pavillon og en enkelt granlyskæde til rådighed – men vores erfaring er, at der er brug for en masse lys i de små boder. Så giv den endelig gas med pynt og lys. Der er en præmie på højkant til den mest juleudsmykkede bod! Det vil være muligt at gøre sin bod klar fra kl. 12, så I har god tid til at pynte den op. Der må først lukkes ned kl. 17, I skal derfor sikre jer, at I kan stå der til kl. 17. Lav evt. en vagtplan, så I kan skiftes til at komme ind i varmen.

Hvis I skal bruge strøm i jeres bod, er det vigtigt at I informerer os om det og at I medbringer forlængerledning/kabeltromme.

Ved tilmelding reserverer I en pavillon til jeres bod.  I skal også udfylde, hvilken aktivitet I kommer med, så vi kan få et overblik over aktiviteterne og sikre, at alle boderne f.eks. ikke sælger kaffe. 

Obs: Hvis du tilmelder dig som virksomhed, skal du betale 165 kr. for leje af areal og 1000 kr. i depositum, som du får retur efter arrangementet. Vi hjælper gerne med ansøgningen. 

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte Emilie fra FrivilligCenter Greve på: Ewn@fcgreve.dk eller 52231614.

Efter tilmeldingsfristen, vil vi sende nærmere informationer ud til jer, og eventuelt gå i dialog om indholdet i jeres bod - så vil vi i fællesskab få skabt årets hyggeligste julemarked 😊

Opsummering:

·       I skal have en aktivitet i jeres stand og oplyse om hvilken aktivitet ved tilmelding. 

·        Boden kan stilles op fra kl. 12.

·         Boden skal være klar til åbning kl. 13.

·         Nedpakning må først påbegyndes efter kl. 17.

·  I kan få strøm fra centrale punkter, men skal selv medbringe kabeltromle/forlængerledning.

 

Vi glæder os til at sprede julestemning sammen med jer :-)

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

FrivilligCenter Greve
FrivilligCenter Greve

Tlf: +45 30 60 07 54
ewn@fcgreve.dk

Kontaktinformation til arrangør

FrivilligCenter Greve
FrivilligCenter Greve

Tlf: +45 30 60 07 54
ewn@fcgreve.dk